Carme

publicado en: testimonios | 0

 

El que m’agrada en la pràctica de Moviment Conscient, son tots els beneficis que m’aporta al estar connectada amb l’aquí i ara,( és a dir el més important que hi ha en aquestes dues hores és AQUEST MOMENT, és com si s’obrís un parèntesi i m’acollís tal com estic ara, sense posar-hi etiquetes, estar a l’escolta del què sento, fer una parada.

 

Això em relaxa, em regula, em calma i sobretot em connecta amb mi mateixa i amb els altres,  de fet em connecta amb la Vida.

 

Això em dóna força interior, em reconec, m’omplo i tinc una sensació de benestar dins meu…. és un espai on em cuido, em mimo, em parlo bé, em dic paraules maques i sento i comparteixo les sensacions que m’arriben.

Noto que després de la classe estic més relaxada, tinc més perspectiva, no tan capficada amb les històries i problemes que portem del dia a dia, només per això ja és super positiu .

Gaudeixo més dels silencis, de l’observació , de la música i lectura i faig tot el que puc per conservar aquest estat de benestar interior que sento a l’acabar la classe, com si fos un tresor , un regal. Es una feina que em costa, però m’enrabio quan veig que em buido massa de pressa….

A nivell físic també noto els beneficis, allibero tensions, badallo, prenc consciencia del volum i l’espai que el meu cos ocupa, m’estovo, sobretot en la part de la mandíbula i la part de davant del pit. Em va bé tots els exercicis de la part del sól pelvià i franja abdominal, com també el treball que fem a la part del pit i esquena.

Interessant també treballar amb diferents materials ( pilota, pal, pedra, cinta, et) per explorar com interactuem amb l’objecte .

És curiós també sentir com entre les companyes que compartim la classe es va formant un fil invisible que ens uneix i que sembla que totes anem a una…… és molt gratificant, no estàs sola, comparteixes allò amb les altres.

Caram, Ina, quin disfrute em queda després d’escriure aquestes reflexions, hauré de fer-ho més sovint perquè veig que em reconforta…..

Carme