Elisenda

publicado en: testimonios | 0

 

 

 

 

L´ experiència ja ha sigut comentada in situ, fresca, del moment. Potser és que tenir una visió panoràmica, del conjunt em costa, però val potser si és interessant fer-ho.

El fet de que cada sessió ens ofereix la possibilitat de parar i connectar amb el que «hi ha» i a partir d’aquí tot el recorregut curos i experimental amb objectes o no, em sembla ja de per si una passada. També el fet d´escoltar el que els hi passa als altres, em sembla ric i atractiu.

Potser el que si ja ho fas, però m´hauria agradat o m´agradaria insistir i sobretot que quedes més clar, és entendre millor el que treballem en els  exercicis que proposes… per exemple han anat apareixen molts temes físics concrets, les fàcies, el tema de la columna en el desenvolupament des de que som nadons i les seves memòries, l´alliberament del maluc,  la nuca i el cap, la meditació…tots ells han anat apareixen però com se solapen amb altres experiències viscudes  a vegades aquests a nivell racional a mi s´em dilueixen…no sé si m´explico prou bé, espero que si.

M´agraden molt els finals de propostes creatives, els jocs d’històries i paraules, els fet de pintar o dibuixar…

També m´agrada quan fem Moviment Autèntic.